MIN DRÖM MOBIL...

Jag har hittat den. Vet inte när den kommer ut på marknaden.
SONY ERICSSON Iduo. 12,1 mega pixel, walkman, turbo 3g, touch screen. Kan ni fatta de? En superkamera i den super snygg mobil. I WANT IT.... GIVE ME. Den kommer nog inte bli bilig.
Kolla på den och dröm.. VACKER..Pussar<3

God morgon.

I MISSSSSSSSS SWEDEN...
Norge suger sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå........
Bara en sak som är bra här. Alije. Min lilla gumsan. Stackarn va sjuk igår.

Som det ser ut nu som kommer jag tillbaka till Sverige inom ett år. ag sa aldrig klaga på Sverige mer. Jag har kommit på mig själv att jag har blivit värsta patrioten. Sverige är ett superbra land. Billigt och vi har så mycket saker. Ett ex. jag tänkte gå till frissan och färga håret + klipp. Det skule gå på 1900 f**king spänn. Och detta va ett helt nyöppnat ställe. I sverige betalar jag max 1200 för samma behanling.. Jaja, nu ska jag sluta klaga... hahaha.

Snart dags att gå till jobbet. I dont wanna. Hur värmer man upp bäst på morgonen. Nej, inte frukost eller norsk radio... "DIN GATA". Seriöst Bästa radiokanalen.

Känner mig lite dum. Är så DÅLIG på att kontakta folk. Saknar så många personer men hör knappt av mig till er. Vill be om ursäkt för de. LOVAR att när jag flyttar hem till el-sthlm kommer allt ändra sig. Love u all...

PUSSSSSSSSSSSSSSAR<3

btw, miss u grodan...:D

Gud så mycket saker..

Jag har varit helt off när de gäller internet, msn och bloggen.Jobbar så mycket..
Har fått 100 % på jobbet men jag jobbar mer än så.
På en vecka så jobbar jag 6-7 dagar. Lovar er att det är sjukt påfrestande för kroppen.

På fredag ska jag träffa tant psykolog för första gången. SJUKT nervös men ska bli kul. Har så mycket skit jag måste få ur mig.

Vt inte om jag skulle skatta eller bli förbanad när jag kollade min blogg idag. Fick en kommentar som gjorde mig sjukt förbanad. Nej, den va inte elak eller stötande. Det va fel person som skrev dock. Trodde vi hade sagt upp all kontakt. Fattar inte hur han lyckas hitta mig hela tiden.. Jaja, det är inte viktigt...

Jag vill inte öppna mig för mycket när det gäller kärlek och ja nämner inga namn. Men jag tycker om en person väldigt mycket. Vill inte säga mer. Jag tänker ligga lågt... 15 dagar kvar...:)

Min syster är gravid... Tror hon är i 30 veckan nu. ne michelle skulle de bli.:D

Och min underbara kuxxxina är gravid... Du ska bli en mamma... Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ glad...:)

nej, nu måste jag sova... Ska jobbar 10 timmar imorgon så måste vara utvilad....Pussar<3RSS 2.0