Myspys.:D

Hehe, träffat en av mina barndomsvänner idag Lina.:D
Va jätte kul att träffa henne igen. Hon har nyligen fått en liten pojke. Så sjukt söt. Hade planer på att sno med mig honom hem. Hehe.

Vi har inte setts på 1 år så hade en hel del att ta igen. Efter 12 timmars skitsnack va det på tiden att gå hem.:D

Imorgon ska jag träffa 2 till barndomsvänner. Ska bli massa kul.:D

Sitter och lyssnar på
Samsaya nu. Är förälskad i hennes röst och musik. Så skön. Kolla gärna in hennes sida.

Saknar min älskling så mycket. Varit borta från honom bara fyra dagar men känns som en evighet. Jag som är van att inte se honom på en månad klara plötsligt inte av fyra ynka dagar. Det måste vara kärlek.

Pussar<3

Nostalgi.

Hade lite brist på annat så letade upp en norsk sångare. Tänker på sommar, sol och mina underbara vänner i Norge.

Savnar er jenterna mine.<3

Finns en super duktig och söt tjej  som är väldigt stor i Norge och jag är kär i hennes songer så tycker ni borde höra henne med.  Samsaya, Vet inte hur det är här i Sverige men hon går hela tiden på radio i norge.

Såg henne på en kulturfestival i Kristiansand.
 


Nej, nu ska jag nog ut i de fina vädret.

Pussar på min bebis...<3

Äckliga tågstationer.

Helt sjukt hur äckligt det kan vara på vissa tågstationer och vi ska inte prata om toaletterna då. BLÄÄÄ... Varför ska folk vara så äckliga. Kan dem inte sluta slänga massa skräp överallt och sluta piss på ringen eller golvet. Är i Herrljunga nu och väntar. ska bli här tills kl. 9.35. Undra vad man ska göra fram till dess. Orka surfa på facebook en hel resa.:D SÅÅÅ synd om mig då. HAHA.

när jag kommer fram ska jag lägga mig och vila lite.

Pussar<
3

Sthlm-Gnosjö

Fick en impuls igår att köpa sista minuten-biljett till Gnosjö. Kan ju inte sitta ute i skogen ensam och se dum ut. Ska bli skönt att komma till familjen och barnsdomsvännerna. Hehe, det roliga är att bara min lillebror vet om att jag ska åka. Och innan nån hinner vakna och läsa detta kommer jag vara framme. Min mamma fyller år i helgen så tänkte överraska henne med att jag kommer.:D

Så nu sitter jag på tåget påväg. Ska byta i herrljunga och borås så blir inte långa pass på varje tåg.

Är faktiskt skönt o vara vaken tidigt. Ser solen gå upp.

Pussar<3


Anorixia, osäkerhet, bulimi..Bloggar kan påverka.

När man inte har haft så mycket och göra de senaste dagarna har jag kollat runt i olika bloggar och av en slump hittade jag så många osäkra tjejer där ute. Besatta av sitt utseende, kläder, smink, vikt etc.  Även om jag inte skulle vilja lägga mig i en sån kategori så ligger jag där själv. Ja, det jag skriver nu är inte till för att påverka någon eller ge någon råd utan jag skriver nu bara det jag har sett själv.

Det är en sån hysteri om hur du lättast går ner i vikt, vad man ska äta, vad man ska ha på sig och hur man ska sminka sig. Och vart kommer dessa råden? Är det en modedesigner? ibland.  Är det en sminkör/sminkös. Ibland. Är det en kostrådgivare? Kanske. Men oftast är det unga tjejer mellan 13-25.
När det gäller smink och mode, fine då är det bara kul att läsa. När det kommer om råd till roliga träningsmetoder är det också väldigt kul att läsa. Men när man försöker ge folk skuldkänslor om man äter skrämmat då och då eller om man ger råd hur man kan äta max 500 kcal varje dag för att sedan gå ner till max 50 kcal för att bli smalast (ett extremt exempel.)
Vissa personer som skriver detta lider av anorexia, bulimi men inte alla gånger.
De flesta vill visa hur bra dem är för att dem lyckas med sina "mål".
Jag blir bara ledsen när jag vet att så många kan bli påverkade.

Alla har rättigheter att skriva vad dem vill och ingen har sagt att ni behöver vara förebilder men då kommer frågan min.

Är det inte det ni försöker vara när ni ger råd? För man ger väl "råd" för att man vill att någon ska bli påverkad?

Rätta mig om jag har fel. Men om du ska skriva en kommentar på detta respekterar jag att du har ett interligent och trevligt svar.

Tackar på förhand.

Pussar<3

Heros...

Gud va länge sen det va jag såg de senast. Satt och kollade på det före nyårsskiftet och slutade se 3 avsnitt innan sesong 1 slutade.
Hela dagen har jag tittat igenom massa avsnitt. Något måste man ju underhålla sig med när man är ensam ute i skogen (utan bil/lörkort för att kunna ta sig någon stanns) medan killen är på jobbet.

Älskar serier men jag är ingen person som kollar på ett avsnitt och väntar en hel vecka innan det kommer ett nytt. Väntar hellre tills jag kan kolla igenom en hel sesong i streck.:D

Har fått sova länge idag. Eller länge och länge beror väl på hur man ser de. Har inte sovit mer än 5 timmar per natt om jag har tur men i natt fick jag äntligen sova 9 timmar.

Ringde till telenor och fixade mig en tilläggstjänst till mitt abonnemang så jag kan ringa grattis till telenor mobiler och fick mitt tele2 kontantkort igår. Så nu kan jag i allafall ringa telenor- och tele2 mobiler gratis. Bästa man kunde göra av situationen för att kunna komma billigt undan.:D

Imorgon hade jag tänkt och se om det fanns någon möjlighet att åka in till stan på ett eller annat sätt. Gå och kolla i butiker, träffa någon vän om de inte jobbar och senare sätta mig på ett café, ta mig en latte.

Nej, nu kallar Heros på mig.

Pussar<3

Att det ska ta så lång tid..

Jag köpte ju en ny dator i lördags eller rättare sagt Micke står på den eftersom jag är utskriven ur Sverige får jag inte ta något på kredit, skaffa ett mobilabonnemang, betala svensk skatt eller hyra en lägenhet. Ibland undrar jag om de dummaste jag nånsin gjort va att skriva över mig till Norge för det blir ett extremt arbete att komma tillbaka.
Jag måste vänta ca ett år innan jag kan ta abonnemang eller lån etc eftersom jag varit utskriven från landet.
Först måste jag vänta tills jag får flytta in i min och älsklingens lägenhet innan jag kan gå till polisen och fixa ett nytt pass och det tar en vecka sen till skatteverket för att skriva in mig i landet. Detta är den snabba vägen om jag har tur behöver jag inte göra mer. När jag flyttade de till Norge tog det nästan 2 månader att få allt klart för att jag inte hade ett pass utan bara Svenska legitimation. bla bla bla.. orka prata mer om det där..:D

På ta om inget så håller jag på att pimpa min mobil. Min mobil är så repig och full så den ska fyllas med "´kristaller". Har bara hunnit med en del av framsidan för "kristallerna" tog slut så måste iväg och köpa mera. När jag är klar kommer den vara fylld med ca 500 st..:D Bling bling...

Måste ju via upp min nya dator också. Så här är den (och min mobil. hehe).




Min Samsung NC-10

Nej, nu blir det att kolla på "Family guy" och vänta på att Mikeal ska komma hem så ja kan få mitt comviq-kontantkort..

Pussar<3


En kall ensam dag på landet.

Nu sitter jag inne i de lilla huset. Har packat upp lite kläder så jag slipper att leta i sopsäckar varje gång jag ska ha kläder.
Det är så mycket saker här inne att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har flyttat runt på lite så nu är det inte lika trångt. Rummet består av en öppen spis, MIn stora säng och min tv och MASSSSSSSSSA kartonger och sopsäckar.

Mikael åkte till jobbet tidigt imorse och jag tycker så synd om honom. Jag är inte van vid att somna tidigt med tanke på att jag har haft ett kvällsjobb i 1 år nu. Inte lätt att vända om. Oavsett hur tyst jag fösrökte vara inatt så lyckades jag nog väcka honom några gånger. Ser framför mig hur han står på jobbet och somnar med en svets i handen. Stackaren.

Usch, en annan person som har några jobbiga veckor framför sig är min syster.  Hon fick en son i torsdags och det va inte så bra med honom. Han har gomspalt och ett hjärtfel. Igår var läkarna va tvugna att skicka han med helikopter igår kväll till Lund. Hoppas det går bättre idag.
Så jag åker nog till Västervik direkt efter flytten och hjälper henne med Ludwig och Gustav. Något måste man ju hjälpa till med och jag hjäloer henne med det jag kan.

Pussar<3

ÄNTLIGEN!!!!

Saker jag har längtar efter är.

1. Mikeal.
2. Sverige-lander.:D
3. Köpa min laptop
4. Familjen och vänner.
5. Flytta in i nya lägenheten.

Har 3 av 5 klara...

Så skönt att äntligen träffa min bebis... Saknat honom massa..
I fredags kom vi fram till Mickes pappa och mamma. Igår va vi i uppsala och jag köpte min super söta nya gulliga mini-pc.
En pärle-vit samsung 160 gig hårddisk och 1 i ram. sååå söt. Ingen superdator men det är vad jag ville ha.:D

Får åka och hälsa på familjen och mina vänenr snart.. Hur det kommer att gå med lägenheten vet jag inte ännu. Men jag förväntar mig att vara inne i den 1/8 i alla fall. Dock är det sigtunas besikning som är sååå seg...:(

Nej, ska kolla vad det går för filmer på bio ikväll..

Pussar från skogen<3

SVERIGE, SVERIGE...<3

WIE...... 4 dagar kvar...
Imorgon sista arbetsdagen och på torsdag kommer min bumbi..:D
LÆNGTRAR..
Får dock inte lægenheten føren den 1/8 men men.

har kollat på "tour de france" hela helgen med pappa. tog mig en lite paus nu. trodde inte att det kunde vara så kul att se på ett gæng idioter som cyklar upp før massa berg men det ær de.:D
Nu ska jag fortsætta se på idioterna.:D

Pussar<3


RSS 2.0