Arbetsansökningar..

Usch, finns det något tråkigare än och skriva arbetsansökningar?
Har varit fastklistrad vid datorn hela eftermiddagen och skrivit. Två stycken är klara och håller på med en tredje nu, har jag "bara" 37 st kvar (om jag kan hitta så många jobba i Sthlm som jag skulle vilja ha d.v.s.

Dags att säga upp lägenheten och leta upp en ny bostad.

Har inte fattat ännu att jag verkligen kommer drta ifrån denna hålan. Hur ska man kunna beskriva känslan. Hmm. Jo, med ett ända ord.

UNDERBART.

Kommer jag sakna Filipstad? NEJ! Kommer jag sakna de vänner jag fått här? SJÄLVKLART!

Hehe, det är kul o se dig plugga hela tiden Joakim.:)
Tycker om dig. PUSS

Skåne

Denna helgen har varit helt underbar. Jag är så glad att jag åkte ner med dig Joakim.
På vägen ner till skåne stannade vi till i Gnosjö och hälsade på min familj (gud vad jag har saknat dem).

Senare på kvällen (efter att stoppat massa ved för att värma upp badtunnan, som tog några timmar) så gick Joakim ut och sa att jag inte fick komma  fören han ropade på mig. Han hade tänt ljus runt hela tunnan. Skärt upp olika frukter och öppnat en flaska champange. Så romatiskt. Vi släckte alla ljus och den stjärnklara himlen fick vara våra ljus.
Denna helgen kände jag att vi verkligen lärde känna varandra ordentligt.

Lördagen visade Joakim mig runt i skåne. I mitten av ingen stanns har någon byggt ett kinesikt hus. Trodde inte mina ögon när jag såg de. 
             image23

                

Inredningen var helt fantastiks. Om jag flyttar till ett hus så vill jag ha ett rum som detta.
Jag vill ha en plats där man kan meditera och utöva yoga.
      image24

Tack för denna helgen min gos.
KÄRLEK.

Sova, städa, plugga och jobba.

Idag blir de en händelserik dag eller de beror ju på hur man ser de.

Usch, för att städa en lägenhet. Ska snart sätta igång och plugga lite matte B. Tycker de börjar bli dags att plugga upp matten nu, är trött på att inte ha ett betyg i B-kursen.

Sen är de dags och gå till jobbet. Wasabröd, ingen höjdare. 2 nätter kvar sen är man ledig 3 dagar och då kommer min Kuxina och hälsar på (förhoppningsvis). Vad kul vi ska ha de isåfall.:D


Puss påre Oakim..<3

En månad..

Usch vilka skuldkänslor jag får. Jag o pojken har varit tillsammans en månad idag (en månad är ingen lång tid men det är en fin början) och de ända som går runt i mitt huvud är VARFÖR fick jag inte sova ut efter o ha jobbat natt.

Vadå ego. Jag har ju tyvärr jätte svårt att somna om när jag blir väckte och 4 timmars sömn är inte tillräckligt om man ska jobba till 6 imorgon.

Hoppas jag blir trött o kan sova nått mer i allafall och hoppas min grinighet försvinner för idag vill jag ju bara mysa med dig..

Go du är som är o köper frukost åt lilla grininga mig.;)

FY PÅ MIG.

Du och Jag Joakim...<3

Pussar på dig Oakim...:)

Självförtroende VS Självkänsla

Jag har länge trott att om man har bra självförtroende betyder att man har bra självkänsla men vad fel man kan ha igentligen. Bra själförtrodende betyder att man har stark tilltro till den egna personlighetens förmåga att prestrera och detta har jag massor av men bra självkänsla är ju så mycket viktigare. Man behöver en bra självkänsla lika mycket, "Medvetenhet om den egna personlighetens värde" och detta har jag väldigt lite av. För att kunna se något bra i sin omgivning måste man kunna se något bra i sig själv. Ser man ner på sig själv har man en förmåga att se ner på andra i sin omgivning, även om man inte känner personen i fråga.


Har bestämt mig för att det är dags att jobba med min självkänsla. Jag vill kunna se mig i speglen och tänka att jag duger som jag är och den  bekräftelse jag behöver är min egen.

Jag ska sluta bry mig om vad andra tycker om mig och ta av mig "offerkoftan". Vad spelar de för roll om folk inte tycker om mig. Alla kan inte älska alla. Huvudsaken är att man kan lära sig att älska sig själv någon gång.
Det är inte lätt att erkänna att jag har KASS självkänsla men de har jag. Det är en bra början att jag själv förstår att de ligger till så och att jag erkänna de. STOLT.

Har kollat jobb o lägenhet nu i Sthlm och är de nått jag ska lyckas med och vet att jag kommer lyckas med är att få båda två inom en väldigt snar framtid. Oavsett vad folk säger så ska jag lyckas och vet att jag kan de. Det är bara en själv som kan åstakomma något. Tror man på sig själv så kan man göra allt.

Tyvärr har jag en riktigt lång väg att vandra men att jag SKA klara av detta. Är på god väg nu i allfall.

Pussar på min Joakim. Du är helt underbar och jag är glad att du ger mig den styrkan jag behöver på min väg. Tack att du öppnade mina ögon och fick mig att se de jag igentligen visste men inte vågade erkänna för mig själv.


RSS 2.0